(Αποστακτήρες εταιρίας - Υπερσύγχρονοι αποστακτήρες της εταιρίας, με δυνατότητα κλασματικής απόσταξης)
(Εμφιαλωτήριο - Ένα από τα πλέον σύγχρονα εμφιαλωτήρια που διαθέτει η εταιρία)

Εταιρία - Λίγα λόγια για εμάς

Σε ένα αποσταγματοποιείο 2000 τ.μ., που ήταν το πρώτο που ιδρύθηκε μετά την νομιμοποίηση, η οικογένεια ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ παρασκευάζει το τσίπουρο από διαλεχτό Ελληνικό σταφύλι της περιοχής Τυρνάβου. Με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων διαχωρίζει το τσάμπουρο από τη ρόγα και μπαίνει στις δεξαμενές.

Η ρόγα του σταφυλιού αποστάζεται σε δύο αποστακτήρες που έχουν την ικανότητα να αποστάξουν 6 τόνους σταφύλια την ημέρα, αφαιρώντας κάθε βλαβερή ουσία. Όμως η επεξεργασία στην οποία υποβάλλονται οι ρόγες του σταφυλιού δεν σταματάει εδώ… Μια δεύτερη απόσταξη είναι αυτή που συμπληρώνει τη γεύση.

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι συνεχής και αυστηρός, τόσο από το χημείο της ίδιας της επιχείρησης, όσο και από την προϊστάμενη χημική υπηρεσία του κράτους η οποία είναι και η αρμόδια να ελέγξει και να εγκρίνει την ποιότητα του τελικού προϊόντος ώστε αυτό να φτάσει στο καταναλωτή έχοντας  άριστη ποιότητα.

Η συνταγή γενεών, η πείρα ετών, η άριστη ποιότητα των σταφυλιών και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι τα στοιχεία που με το μεράκι και το ενδιαφέρον δίνουν στο ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ  μια μοναδική απαλή γεύση.

Εταιρία - Λίγα λόγια για εμάς

Σε ένα αποσταγματοποιείο 2000 τ.μ., που ήταν το πρώτο που ιδρύθηκε μετά την νομιμοποίηση, η οικογένεια ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ παρασκευάζει το τσίπουρο από διαλεχτό Ελληνικό σταφύλι της περιοχής Τυρνάβου. Με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων διαχωρίζει το τσάμπουρο από τη ρόγα και μπαίνει στις δεξαμενές.

Η ρόγα του σταφυλιού αποστάζεται σε δύο αποστακτήρες που έχουν την ικανότητα να αποστάξουν 6 τόνους σταφύλια την ημέρα, αφαιρώντας κάθε βλαβερή ουσία. Όμως η επεξεργασία στην οποία υποβάλλονται οι ρόγες του σταφυλιού δεν σταματάει εδώ… Μια δεύτερη απόσταξη είναι αυτή που συμπληρώνει τη γεύση.
(Αποστακτήρες εταιρίας - Υπερσύγχρονοι αποστακτήρες της εταιρίας, με δυνατότητα κλασματικής απόσταξης)
Ο ποιοτικός έλεγχος είναι συνεχής και αυστηρός, τόσο από το χημείο της ίδιας της επιχείρησης, όσο και από την προϊστάμενη χημική υπηρεσία του κράτους η οποία είναι και η αρμόδια να ελέγξει και να εγκρίνει την ποιότητα του τελικού προϊόντος ώστε αυτό να φτάσει στο καταναλωτή έχοντας  άριστη ποιότητα.
(Εμφιαλωτήριο - Ένα από τα πλέον σύγχρονα εμφιαλωτήρια που διαθέτει η εταιρία)
Η συνταγή γενεών, η πείρα ετών, η άριστη ποιότητα των σταφυλιών και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι τα στοιχεία που με το μεράκι και το ενδιαφέρον δίνουν στο ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ  μια μοναδική απαλή γεύση.
Εικόνες από τη διαδικασία παραγωγής τσίπουρου
Σωστή ωρίμανση σταφυλιών με προσωπική φροντίδα, μέχρι τον τρύγο.
Διαχωρισμός τσάμπουρων από τη ρόγα του σταφυλιού και τεμαχισμός της ρόγας.
Διαδικασία απόσταξης.
Αποθήκευση και αναμονή έγκρισης καταλληλότητας του προϊόντος από την προϊστάμενη χημική υπηρεσία του κράτους.
Εμφιάλωση με τη χρήση σύγχρονου εμφιαλωτήριου, μετά τον έλεγχο από την προϊστάμενη χημική υπηρεσία του κράτους και έγκριση καταλληλότητας του προϊόντος.
Συσκευασία και αποθήκευση σε κατάλληλους χώρους.
Τσίπουρο Τυρνάβου ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ με Γλυκάνισο (45% vol)

Τσίπουρο Τυρνάβου ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ με Γλυκάνισο (45% vol)

Το τσίπουρο με γλυκάνισο ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ είναι το μοναδικό τσίπουρο με 45% βαθμούς αλκοόλ, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα της αγοράς...
Τσίπουρο Τυρνάβου ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ χωρίς Γλυκάνισο (40% vol)

Τσίπουρο Τυρνάβου ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ χωρίς Γλυκάνισο (40% vol)

Το τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ έχει 40% βαθμούς αλκοόλ. Είναι 100% καθαρό απόσταγμα στεμφύλων, χωρίς καμία προσθήκη...
Αλκοολούχο Ποτό ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ 5 αστέρων (25% vol)

Αλκοολούχο Ποτό ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ 5 αστέρων (25% vol)

Το αλκοολούχο ποτό ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ 5 αστέρων, παρασκευάζεται από 100% απόσταγμα οίνου, χωρίς την προσθήκη οινοπνεύματος. Μέσα...